Rens Voldgade 8, 6372 Bylderup-Bov

Beskrivelse

Ejendom med naturskøn beliggenhed i Rens

Spændende type 8 Panbo hus som er opført i 1979 som fordeler sig på 110 kvadratmeter bolig, med entré, køkken-alrum, fordelingsgang, 3 værelser og badeværelse.

Sælger har løbende vedligeholdt ejendommen, med blandt andet skiftet vinduer på nær to mod entré og badeværelse, køkken, gulve, mv.

Ejendommen opvarmes med pillefyr, med fordeling i radiatorer samt gulvvarme i badeværelse. Der er en stor garage og værksted med mange muligheder. Samt en hyggelig terrasse med udkig til naboens heste.

Bestil venligst en fremvisning og se om dette charmerende Panbo hus kunne have din interesse.

' 'Christian Panbo har personligt 70 års erfaring med fremstilling og opstilling af træhuse i bjælker - Christians far startede i 1950 bjælkehusbyggeriet i Danmark' '.

Mojn og velkommen til Rens Voldgade 8, Rens, 6372 Bylderup-Bov

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Für Informationen über genehmigungsfreien Erwerb von Immobilien folgen Sie folgendes Link: https://tonder-advo.dk/aufdeutsch.

Du kan sende dit ønske til en fremvisning på knappen nedenfor og vi vil bestræbe os på at imødekomme dit ønske - dog skal vi først forhøre os hos sælger samt undersøge i vores kalender. Vi ringer til dig for at aftale endelig tid for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.