Er du forberedt på alle livets forhold? Vor rådgivning omkring familieforhold er baseret på lang erfaring og deraf følgende forståelse for såvel de praktiske, som de juridiske sider af disse forhold. Vi er parate til at være din personlige rådgiver.
Hvad enten du står overfor at skulle købe eller sælge bolig, er midt i en skilsmisse, eller har behov for at oprette et testamente, er det vigtigt at være godt forberedt. Mange går først til en advokat, når de står midt i en krise – en skilsmisse, et dødsfald eller en ulykke. I Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen vil vi gerne hjælpe dig, inden krisen opstår. Det betaler sig at være godt forberedt.
 
Livet igennem opstår der en række situationer, hvor det er en god idé at få råd fra en advokat. Er du forberedt på alle livets forhold?
Køberrådgivning
Vi beskæftiger os meget med fast ejendom, herunder boliger og fritidshuse. Vi arbejder udelukkende efter etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Forbrugerrådet og Advokatsamfundet.
Vi besidder et højt fagligt niveau indenfor boligrådgivning og er fuldstændige uafhængige. Brug altid en advokat, når du køber og sælger fast ejendom.