Agertoften 4, 6270 Tønder

Flot villa med solceller !

Familievilla med veldisponeret boligareal på 163 kvadratmeter og 50 kvadratmeter garage i børnevenligt kvarter - tæt ved grønne områder, skole med mere.

Her er legekammerater i området, godt naboskab og i det hele taget et dejligt sted og bo. Sælger har boet hele sit liv i byen !

Ejendommen opvarmes med træpiller med et forbrug på 2 - 3 tons, hvilket sidste år betød en udgift på kr.5.400. Huset er isoleret med 350 mm på loftet og der er desuden Danfoss genvex ifølge sælger.

Udvendigt fremtræder villaen imødekommende med en placeringen på den 840 kvadratmeter store ugenerte grund er ideel.

Forhave med stort flot indkørselsparti og garage med værksted med plads til bil samt til, at opmagasinere haveredskaber, cykler, værktøj mm.

En pragtfuld have med en stor terrasse der sikrer mange hyggelige timer og solskin. Haven er veltilplantet og fremstår harmonisk, så både børn og forældre kan få glæde af den.

Ejendommen andrager 163 kvadratmeter med hele fire værelser, bryggers, to badeværelser, køkken der er åbent ind til stuen, som det naturlige samlingspunkt.

Her får man en flot villa med masser af plads til familien og en fin central beliggenhed tæt ved alting.

Velkommen til Agertoften 4 Jejsing, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.