Højervej 33, Møgeltønder, 6270 Tønder

Fantastisk landidyl, nær Slotsgaden, super stand og god indretning - lyder alt dette som noget for dig, så skal du se nærmere på denne rummelig udsigtsvilla!

Boligen fremstår charmerende, og i meget nydelig stand, med en flot tilbygning som passer rigtig godt til hovedhuset. Den er gennemgående velholdt, lys og indbydende. Til huset hører desuden en god garage på 32 m2. Der er tale om en flot rødstensvilla i halvandet plan, med plastik vinduer og fuldmurede gavle.

Ejendommen har et samlet boligareal på 164 m2, hertil kommer 16 m2 kælder til opbevaring, som skaber de perfekte rammer til hele familien.

I stueplan har man en god indretning med bryggers, værelse, toilet, trappeopgang, køkken og to store lækre stuer. Førstesal består af repos, badeværelse og to værelser, som fint kan benyttes til børne/unge afdeling, og her er der ligeledes et nydeligt lysindfald med en flot kvist, inddækket i zink. Endvidere er der i kælderen to disponible rum.

På bagsiden af ejendommen er der en stor lækker gårdhave, hvor man har plads til både grill, havemøbler, solseng og meget mere. Haven er ligeledes nemt anlagt med græs, og enkelte bede, som gør det både utrolig skønt, og nemt med plads til både grillaftener, og hverdagsaktiviteter.

De udvendige rammer skal man heller ikke tænke på foreløbigt, da disse fremstår i super stand, med gode materialer, så som plastikvinduer over alt, og nyere tegltag fra 2015.

Husets boligarealer opvarmes nemt, og til en rigtig fornuftig pris med det nyere gasfyr fra 2015.

Velkommen til Højervej 33, Møgeltønder, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.