Tved 143, 6270 Tønder

Beskrivelse

Etplans villa med god planløsning


Denne villa ligger i et af Tønders mest børnevenlige bydele, Tved. Boligen byder da også på plads nok til familien, der kan indrette sig i gode regulære rum.


Børnehaven kan hurtigt nås til fods fra adressen, mens den letteste måde at komme til skolen er via områdets mange cykelstier. Også indkøb, stationen og Tønders midtby er under ti minutters afstand på cykel.


Ejendommen, der er opført i 1984, tager sig nydeligt ud med pæne mursten, hvide vinduesrammer og et traditionelt tag samt opdaterede tagrender.


Selve boligen byder på 156 m2 i ét plan, dertil kommer en carport på 32 kvadratmeter med hobbyrum.


Huset er moderne og velindrettet med forældre og børneafdeling med hver deres badeværelse og med samlingspunkt i de to stuer samt det ældre køkken, som trænger til udskiftning.


Haven er nemt anlagt og der er rigt dyreliv takket være naturhaven, med skjul og tilholdssted for insekter, planter, fugle mv.


Her er de perfekte rammer, som dog kræver lidt istandsættelse, men omvendt kan man som køber sætte sig eget præg indvendigt.


Alt i alt en familievilla med en hyggelig have og trygge, børnevenlige omgivelser.


Mojn og velkommen Tved 143, 6270 Tønder.


Für Informationen über genehmigungsfreien Erwerb von Immobilien folgen Sie folgendes Link: https://tonder-advo.dk/aufdeutsch.

Du kan sende dit ønske til en fremvisning på knappen nedenfor og vi vil bestræbe os på at imødekomme dit ønske - dog skal vi først forhøre os hos sælger samt undersøge i vores kalender. Vi ringer til dig for at aftale endelig tid for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.