Søndergade 11, 6270 Tønder

NEDSAT 100.000,-

Spændende byhus med tagterrasse

Den tidligere købmandsgård er beliggende på en hjørnegrund med masser af lysindfald tæt ved torvet, den hyggelige gågade, Vidåen samt parken.

Attraktiv adresse med charmerende og klassisk fremtoning, som vil falde i smag hos de fleste.

Facaden og vinduer matcher hinanden godt og indenfor byder de 162 kvadratmeter bolig på mange positive oplevelser og et væld af detaljer.

Der er fra 1.salen udgang til tagterrassen, hvor sælger lige har fået lagt nyt gulv af lokaltømrer og snedkermester - og herfra kan udendørslivet virkelig nydes, med minimalt vedligehold.

Ejendommen er oprindelig opført i år 1575 og er løbende istandsat med respekt for husets stil og alder. Det er også tydeligt, når man kigger på ejendommen og bevæger sig rundt, at der er tale om en helt speciel ejendom.

En hyggelig og dejlig stemning overalt med et væld af detaljer.

Der er god plads og her er man tæt ved centrum uden og gå på kompromis med kvalitet og plads.

Opvarmning via fjernvarme og varmepumpe.

Anlægget er er udført som direkte fjernvarmeanlæg, med fjernvarmevand i ledningsnettet.

Für Informationen über genehmigungsfreien Erwerb von Immobilien folgen Sie folgendes Link: https://tonder-advo.dk/aufdeutsch.

Mojn og velkommen til Søndergade 11, 6270 Tønder

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf.: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Du kan sende dit ønske til en fremvisning på knappen nedenfor og vi vil bestræbe os på at imødekomme dit ønske - dog skal vi først forhøre os hos sælger samt undersøge i vores kalender. Vi ringer til dig for at aftale endelig tid for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.