Vinkelvej 12, Rørkær, 6270 Tønder

Beskrivelse

Der er dømt landidyl for alle pengene på denne charmerende ejendom, hvor der ikke er bopælspligt.

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen har nu fornøjelsen af at udbyde denne hyggelige villa.

Charmerende ejendom med hvidpudset facade opført i 1775 med tilhørende udhus på 21 m2, som benyttes til værksted, samt hvor ejendommens varmekilde er placeret. Pillefyret er installeret i oktober 2021 og denne suppleres af en centralt placeret brændeovn fra 2016 i stuen.

Det samlede boligareal udgør 135 m2, med 85 m2 i stueplan og 50 m2 på første sal - indretningen fordeler sig med entré, lyst køkken fra 2011, stor stue med godt lysindfald fra syd, og pænt badeværelse med gulvvarme. 1. salen udgør repos, 3 regulære værelser samt et mindre kontor/opbevaringsrum.

Det er en stor grund på hele 1.211 m2, med et stort indkørselsparti, som fører op mod carporten på 28 m2.

Grunden er beliggende ud til stort grønt område, og består primært af græs, der indbyder til leg og livsnyderi for de små. Terrassen er jeres udendørs samlingspunkt som er flisebelagt, hvor I kan grille og sætte pris på den landlige idyl.

En billig bolig midt i Rørkærs landsbyliv, hvor bussen stopper få hundrede meter fra hoveddøren og hurtigt leder mod Tønder og Aabenraa. Indenfor 4 kilometer findes der alverdens fornødenheder med både skole, pasningstilbud, idrætsaktiviteter og indkøbsmuligheder, mens de to førnævnte byer er fyldt med kultur og historie, ligesom der bare er 5 kilometer til grænsen ved Süderlügum.

Mojn og velkommen til Vinkelvej 12, 6270 Tønder

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.