Tved 272, 6270 Tønder

Beskrivelse

EN MODERNE VILLA VILLEKULLA TIL BØRNEFAMILIEN

Børnefamilien kan nu sætte et perfekt punktum for boligjagten med den moderne Villa Villekulla på Tved 272. Her overtager I et flot Trelleborg-hus, der straks sender tankerne i retning af et ægte Pippi-univers, for huset står med en rødmalet træfacade, der lyser op i landskabet. Villaen er opført i 2003, så træhusets charme kombineres med tidssvarende løsninger, og takket være hjemmets pæne stand kan familien straks flytte ind og folde tilværelsen ud.

Huset er som skræddersyet til børnefamilien, og det samme er beliggenheden. I flytter ind i de trygge rammer af et lukket vænge, og huset placerer sig som det sidste på vejen, hvor I kommer til at bo i første parket til fællesarealets grønne omgivelser. Det fredelige vænge udgør en familievenlig kulisse, og fra hoveddøren har I kun 500 meter til Nordre Børnehave, mens stisystemerne leder jer videre rundt til både skovområderne og de daglige gøremål. Der er ikke langt til hverken skole, fritidsaktiviteter, de gode indkøbsmuligheder, stationen eller Tønders hyggelige centrum.

Hjemme på adressen kan I parkere bilen i carporten, før I bevæger jer indenfor i huset. Indendøre venter 173 skønne kvadratmeter fordelt over to etager med en gennemtænkt planløsning. Førstesalen er eksempelvis dedikeret til et nydeligt badeværelse samt tre værelser, hvoraf det ene har fine garderobeforhold i form af et walk-in-closet. Det hele bindes sammen af en rummelig repos, hvor I kan slå dobbeltdøren op til sol og sommer på den sydvestvendte altan.

Nedenunder supplerer stueetagen med endnu et badeværelse, et fjerde værelse, et bryggers og de vigtigste rum af dem alle: stuen og køkken-alrummet. De to indbydende opholdsrum giver jer god plads til familielivet, og I vil nyde den lyse og venlige atmosfære, der er et gennemgående tema i hele hjemmet. Fra køkken-alrummet kan I desuden træde direkte ud til sommerens faste base, nemlig den lækre træterrasse, der løber omkring en stor del af huset. Her kan I følge solen med udsigt til den sydvestvendte baghave, som er indrettet med alt fra et drivhus til en legeplads og en hyggelig bålplads.

Mojn og velkommen til Tved 272, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie og Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.