Randerup 40, 6261 Bredebro

Beskrivelse

Ejendom beliggende i roligt landsbymiljø og dog alligevel blot 10 minutters kørsel fra Skærbæk

Her er naturskønne omgivelser tæt på Nationalpark Vadehavet. Her har man luft omkring sig, som giver masser af ro i sindet.

Ejendommen trænger til renovering udvendigt. Huset er delvist renoveret indvendigt med nyt centralvarmeanlæg og oliefyr, nye kloakrør og elinstallationer samt et antal nye vinduer. Ved den øvrige renovering er den gamle stil i huset bibeholdt. Der er opført ny isokern-skorsten, og der er nyere konvektions brændeovn som supplerende varmekilde.

Det samlede boligareal udgør 159 kvadratmeter, og er indrettet med stue og tre værelser, samten stor stue indrettet med tekøkken og ekstra sovepladser. Ejendommen rummer desuden et lille hyggeligt køkken, fint badeværelse og stort bryggers.

Hele herligheden ligger på et 6.940 kvadratmeter stort naturareal med store træer og med et charmerende havehus på 37 kvadratmeter samt bålplads i haven. De mange kvadratmeter er fordelt på to matrikler, som begge medfølger i handlen.

I de gamle historiske staldlænger er der hestespiltov med pigstensbelægning, og gode muligheder for dyrehold og opbevaring af brændsel samt opmagasinering.

En ejendom i et attraktivt prisleje, som rummer mange muligheder, og rigtig god plads.

Der gøres særligt opmærksom på, at det ikke er muligt at opnå kreditforeningslån grundet den lave udbudspris.

Mojn og velkommen til Randerup 40, 6261 Bredebro.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf.: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.