Grønagervej 8, 6261 Bredebro

Beskrivelse

Centralt beliggende i Bredebro finder du denne velindrettede etplansvilla på hele 170 kvadratmeter bolig med tilhørende 69 kvadratmeter kælder.

Med ejendommen følger en garage på 35 kvadratmeter, overdækket terrasse med adgang fra spise- og dagligstuen, ældre brændeskur samt drivhus.

Du får en stor velopvokset grund på 1.403 kvadratmeter, med en mindre forhave, hvor der er belægning op til garagen.

Der er fra østsiden indgang til den pæne entré med gæstetoilet, rummeligt gangareal med plads til overtøj. Boligen har en familievenlig planløsning med 3 store værelser med indbyggede skabe, stort oprindeligt badeværelse med særskilt brus og kar, hvor der er gulvvarme. Pejsestue med store vestvendte vinduer og synlige mursten, hvor familien kan nyde godt af et dejligt lysindfald i dagtimerne, samt pejseindsats de kolde aftner. Køkken med plads til mindre spiseplads, som man må forvente skal opdateres, hvor der er mulighed for åbning til spisestuen, så man får køkken-alrum.

Beliggenheden fås ikke meget bedre i Bredebro. Du får et familievenligt område med kort gåafstand til Bredebro Filialskole, børnehave, indkøb og Toosbys Torv, som er Eccos 50 års jubilæumsgave til Bredebro.

Der er meget mere at fortælle om denne rummelige familievilla, men resten må du se, når du lægger vejen forbi.

Ejendommen har fået et flot energimærke D, hvor der blandt andet er 300mm mineraluld på loftet, og opvarmes med fjernvarme

Vi glæder os til at vise dig boligen.

Mojn og velkommen til Grønagervej 8, 6261 Bredebro.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.