Mølleparken 9, 6240 Løgumkloster

Beskrivelse

I et eftertragtet lukket villaområde med kun få minutters afstand til Løgumkloster Centrum finder man denne regulære villa, som fremtræder velholdt og med en god planløsning.


Her er stille og fredeligt og med masser af børnefamilier tæt på, mens man samtidig ikke skal gå langt efter de dejligste naturoplevelser med skov og stier, som området bærer præg af.


Løgumklosters centrale beliggenhed i forhold til resten af Sønderjylland og den hyggelige bymidte med Klosterkirken i Centrum byder på mange kulturarrangementer samt forskellige aktiviteter.


Det er rammerne for ejendommen og indenfor er også gode muligheder på grund af den gode disponering for perfekt indretning med tre værelser og stort badeværelse med kar.


Der er stort bryggers, stort køkken med spiseplads og regulær stue med udgang til udestue. Endvidere entre og gæstetoilet.


Når foråret er på vej - eller sommeren går på hæld - kan den skønne overdækning gøre dagene længere og tørre, hvis vejret driller. Overdækningen forlænger mulighederne og man sidder i første parket til haven.


Grunden er på 978 kvadratmeter har en stor tæt græsplæne og flotte bede samt helt lukket have. Er man till overdådig have eller ønsker man egen nyttehave er alle betingelserne her.


Bred carport med tilhørende værksted med placering tæt ved hoveddøren.


Velkommen til Mølleparken 9, 6240 Løgumkloster.


Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.