Ulriksalle 10, 6270 Tønder

Beskrivelse

På denne roligt beliggende grund i familievenligt område i Tønder ligger denne klassiske rødstensvilla, der nu kan blive jeres. Her får I en familievenlig bolig med tre gode værelser og hyggelige opholdsrum - dertil kommer en stor have, der er som skabt til børnenes leg.

Villaen fik nogle vinduer og døre udskiftet i 2012 i og står lys, flot og indflytningsklar. Indenfor venter 121 veldisponerede kvadratmeter uden spildplads.

Der er en stor og meget anvendelig garage på 57 kvadratmeter, som har fået nyt tag i 2021, og der er istandsat et meget flot disponibelt rum.

I den store stue er der et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Køkken-alrummet blev renoveret i 2015, og her får familiens kok skønne arbejdsforhold i det lækre tosidede køkken med hvide fyldningslåger. Alle hårde hvidevarer er fornuftige, og med induktionskogeplader bliver madlavningen til en leg.

I boligen finder I derudover de tre soveværelser, et fint flisebadeværelse med både spabad og bruser samt et praktisk bryggers med vaskesøjle.

Udenfor får I en solrig terrasse, hvor et hegn tilbyder læ for vinden. Her kan I nyde solen dagen lang i sommermånederne, mens ungerne boltrer sig på den store græsplæne.

Huset ligger på en lukket villavej i et børnevenligt kvarter med sikre stisystemer. Fra hoveddøren har I blot ti minutters gang til Kvickly og Netto, og på fem minutter kan I cykle ind til Tønders charmerende centrum med shoppemuligheder og hyggelige caféer. Der er desuden både daginstitutioner, skole og gymnasium i byen.

Ejendommen er opvarmet via naturgas, og suppleres med en effektiv Varde brændeovn.

Kort sagt: I kommer ikke til at mangle noget her. Kontakt os i dag - vi glæder os til at vise boligen frem!

Velkommen til Ulriksalle 10, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.