Vennemosevej 3, 6270 Tønder

Beskrivelse

Energivenlig og indflytningsklar ejendom på 165 kvadratmeter med hele 89 kvadratmeter garage, samt mulighed for 6 værelser

Et af de helt store aktiver ved ejendommen er den store garage, hvor man virkelig kan udfolde sig.

Her er plads til biler, værksted, opbevaring, gadefester med videre. Der er fra garagen integreret carport med spot og troldtekte lofter, så man har tørskoet adgang til ejendommen.

Huset er i halvanden plan består af stueplan på 129 kvadratmeter og med udnyttet tagetage på 38 kvadratmeter.

Grundarealet udgør 929 kvadratmeter og haven er nem anlagt. Den består af stort indkørselsparti med plads til egne eller gæsters parkering. Græsplæne hvor robotten gør det bekvemt, så man kan nyde den store sydvestvendte terrasse.

Indretningen udfolder sig med entré/bryggers og tidsløst badeværelse med gulvvarme, pænt køkken fra år 2018, viktualierum, stor stue med effektiv pilleovn samt afslutningsvis et ekstra værelse, eller som nu en stor plads til "spisestue".

Der er trappe til første salen, hvor der er god opbevaringsplads herunder, gæstetoilet og to værelser. De to værelser og repos kan indrettes til tre værelser, såfremt man har brug for dette.

Der er fra det nordvendte værelse på første salen en rigtig flot udsigt til åbne marker, som giver en landlig stemning selvom man ligger i et traditionelt villakvarter i Abild.

Facaderne på huset er med flamingo og netpuds fra 2018, hvilket giver et behageligt indeklima og lavt varmeforbrug ifølge sælger.

Velkommen til Vennemosevej 3, Abild, 6270 Tønder.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.