Møgeltøndervej 7, 6280 Højer

Beskrivelse

Udsigtsejendom beliggende i naturskønt område. Man kan ikke andet end lade sig imponere af det frie udsyn over marker og fornemmelsen af højt til himlen! Kan bruges til helårs- eller fritidsbolig.

Ejendommen er beliggende ved de gamle tolderboliger kun 450 m fra Rudbøl grænsekro, 1 km fra grænsen med kro og en købmand. Man har også mulighed for, at opleve "sort sol" ved Rudbøl sø samt både gæs og svaner i store flokke foran huset.

Opført i røde mursten med murede gavle og cementtagsten. De fleste vinduer er fra år 2010 i stueplan og fra år 2013 på 1.salen. Opvarmning via oliefyr. Varmen suppleres med centralt placeret brændeovn. Loftet er efterisoleret og væggene hulmursisoleret, jf. energimærket. Det årlige varmeforbrug var sidste år ifølge sælger kr.10.000 til olie og cirka 3-4 m3 brænde.

Der er en fin garage og udhuse opført i træ. Taget på garagen og udhus er af nyere dato og skiftet af lokale håndværkere ifølge sælger.

Hyggelig ugenert terrasse og nem have. Her får man et velholdt og fornuftigt hus pakket pænt ind i smuk natur og masser af fred og ro.

Indretning: *Entre, *Viktualierum, *Spisekøkken, *Badeværelse, *Stue med brændeovn og udsigt. Gulvet i stuen er fra år 2014. 1.sal: *To fine værelser og fordelingsgang med lille kontor plads.

Ejendommen er udlejet gennem udlejningsbureau med en lejeindtægt ifølge sælger første år 2018: kr.30.000 og år 2019: kr.32.000.

Ejendommen kan overtages med eller uden indbo. Der er Stofa TV og internet.

Velkommen til Møgeltøndervej 7, Rudbøl, 6280 Højer.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.