Kongevej 32, 6270 Tønder

Eftertragtet rødstensvilla på Kongevej opført i halvanden plan med fuld kælder efter stolte håndværkstraditioner med denne tids typiske klassiske proportioner.

Den markante ejendom på 178 kvadratmeter bolig og 96 kvadratmeter kælder har et smukt arkitektonisk udtryk, hvor det nye møder det gamle i en god harmoni. Der er garage på 29 kvadratmeter med stor el port.

Når man træder ind af hoveddøren fornemmer man god plads med højt til loftet i den smukke hall og mange gode veldisponerede kvadratmeter. Et superflot køkkenalrum fra Kvik med alle hvidevarer og med udgang til haven.

Store sorte fliser og spot sætter prikken over i ét og den gode stil fortsætter i badeværelset. Her er hvide vægge, elementer fra Kvik og bruseniche af glasbyggesten. Den lyse stue indbyder til hygge og lysindfald fra hele tre verdenshjørner.

1. salen er med tre værelser og loftrum på 2. salen. Kælderen andrager 96 kvadratmeter med bryggers elementer ligeledes fra Kvik og ens gulv overalt.

Haven er velopvokset med tæt hæk og træhegn rundt om ejendommen. Der er to store terrasser, i henholdsvis træ og sten, hvor der endvidere er gangsti rundt om ejendommen i sten. Sælger har lavet mange tiltag bla. sikring mod vand i kælderen i form af højvandsluk

Sælger har hulmurisoleret ejendommen, hvilket også har resulteret i et flot energimærke C og et lavt varmeforbrug. Opvarmning er via fjernvarme med gulvvarme i stueplan på nær ved nedgang til trappe. Der kan suppleres med brændeovn i stuen, som der på nuværende tidspunkt er nedtaget, men der er stadig isokern.

Velkommen til Kongevej 32, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.