Søndergade 36, 6270 Tønder

Stor flot ejendommen med unik placering med første parket til Vidåen

Kunne du tænke dig at blive ejer af denne ejendom med en yderst attraktiv beliggenhed på Søndergade direkte ud til Vidåen og med en vandudsigt, som kun er de færreste forundt?

Der er tale om en smukt ornamenteret rødstensvilla fra 1896, som i alt rummer tre boligenheder.

Sælger bor i lejligheden i stueplan og førstesal er lejet ud, og lejligheden på anden sal, som rummer to badeværelser, to gode værelser og en opholdsstue, kan også udlejes. Alternativt kan sælger fraflytte stueplan - mulighederne er mange og du kan ringe og forhøre nærmere herom.

En god investeringsejendom til udlejning eller til jer selv!

Lejligheden fremstår vedligeholdt, og helhedsudtrykket indenfor er lyst og venligt. Ejendommen er gået i generation og der er mange fine detaljer i ejendommen. Fra flere rum i ejendommen er der tilmed et helt ugeneret vue ud over vandet, der på fineste vis skifter farve og karakter i takt med årstiden. Det er endda muligt at få et glimt af skulpturen ‘Emma’.

Med til ejendommen hører også et dejligt udendørsareal, der grænser lige ned til åens bred: Her kan man sidde uforstyrret og dvæle ved synet af den åbne himmel og de omkringstående træers silhuet, som smukt reflekteres i vandoverfladen.

Vandudsigten er ikke det eneste, der gør placeringen unik. Det tager nemlig blot to minutter at spadsere henad den rolige, brostensbelagte gade, før du befinder dig midt i gågadens hyggelige butiks- og cafémiljø.

Skal denne fremragende ejendom være jeres næste bolig eller investeringsejendom?

Velkommen til Søndergade 36, 6270 Tønder.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.