Rosinfeltvej 108, 6270 Tønder

Moderne villa med børnevenlig beliggenhed i Tønder

En topfunktionel etplansvilla med en spændende planløsning, der blandt andet byder på en seperat forældreafdeling og en integreret dobbeltgarage - det er kort beskrevet, hvad der venter jer her på Rosinfeltvej 108 i Tønder.

Ejendommen er tegnet og opført af en entreprenør i 2005, og kvalitet, praktik og æstetik er tre væsentlige nøgleord i beskrivelsen af den 186 m2 store bolig.

Adressen er især ideel for en børnefamilie, for både daginstitution, skole og supermarked ligger inden for kort gå- og cykelafstand.

Grunden tæller 1.202 m2, og foruden et flisebelagt parkeringsareal får I en sydvendt terrasse, hvor I kan nyde udsigten til et frit grønt areal.

Også fænomenet Sort Sol kan I af og til opleve, og når aftenduggen falder, eller når solen bliver for skarp, kan I køre den elektriske markise ud.

Den solide gulstensvilla har en unik V-formet planløsning, hvor pladsen er udnyttet til fulde. Der er valgt gode materialer, og al inventaret er identisk.

Gulvene er nemme at vedligeholde, og i køkkenet er der blandt andet amerikanerkøleskab og bordplade i massivt træ. Vinduesrammerne er i øvrigt i smuk Mahogni.

Forældresoveværelset, der ligger for sig selv, har eget lækkert badeværelse, mens de tre børneværelser deles om badeværelse nummer to.

Boligens hjerte er det moderne køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen, som har brændeovn og loft-til-kip. Planløsningen fuldendes af en entré samt et velekviperet bryggers, og i forbindelse med garagen får I desuden et praktisk fyrrum med Troldtekt-loft og et mindre disponibelt rum.

Velkommen til Rosinfeltvej 108, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf.: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.