Mågen 57, 6270 Tønder

Velkommen til denne villa, der blandt andet byder på lækre, lyse rum, fem soveværelser og to badeværelser. Grunden er på 826 kvadratmeter, og der følger en dejlig have med i købet. Du befinder dig på et lukket vænge i Tønders attraktive Fuglekvarter.

Fuglekvarteret er et børnevenligt villakvarter tæt på daginstitutioner og skole. Et net af stisystemer løber mellem de blomstrende villahaver, og du kan cykle stort set hele vejen til centrum via små stier. Der er desuden gåafstand til Kvickly og Netto samt kort afstand til grønne områder.

Boligen byder på 169 kvadratmeter i ét plan, og pladsen er fordelt på et køkken, en stue og en spisestue i åben forbindelse. Herudover er der, fire soveværelse, to badeværelser og et velindrettet bryggers.

Der er gulvvarme i to af husets fem værelser samt gulvvarme på begge badeværelser.

Huset er opdelt i en voksen og børne afdeling, hvor man har i den ene ende af huset to rigtige fine børne værelser med gulvvarme, og i den anden ende har et stort voksen værelse, med eget bad og toilet.

Haven er solrig, og der er masser af plads til børneleg. Forkæl dine børn med en stor trampolin eller måske et gyngestativ - de vil uden tvivl glæde sig til at indtage den dejlige have.

Kort og godt: bestil en fremvisning af denne dejlige villa, og tag derefter familien under armen og sæt kursen mod Fuglekvarteret - vi glæder os til at vise jer huset og den store have.

Velkommen til Mågen 57, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf.: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.