Strucksalle 67, 6270 Tønder

318 flotte m²

Tidssvarende og charmerende murstensvilla på 318m² inkl. kælder med mange muligheder.

"Er du på udkig efter et stort hus med charme, hvor der er plads til mange?"
"Overvejer du et hus, hvor du har mulighed for at leje den ene halvdel ud, og dermed have en billigere husleje" (mulighed for på billig vis at etablere 2 lejligheder)
"Er I to familier, der overvejer at bo i et kollektiv, hvor der samtidig er plads til "egen lejlighed""

Imponerende og spændende ejendom opført i år 1927 efter datidens byggenormer og skikke.

Proportionerne og detaljerne er rigtig flotte i denne ejendom, og der venter køber et samlet bolig areal på 212 kvadratmeter, og yderligere en god anvendelig kælder med mange disponible rum på hele 106 kvadratmeter.

Ejendommen er vedligeholdt og renoveret både ud- og indvendig og i stueplan byder ejendommens ''Hall'' med terasso gulv og en fin trappe en velkommen til ejendommen.

Indretningen er med et pænt og nydeligt HTH køkken, som ifølge sælger er cirka fire år gammelt. De tre stuer en suite giver unikke muligheder for mange gæster, og de store vinduespartier mod syd giver et fantastisk lysindfald. Der er yderligere seks værelser og to badeværelser, så der vil for de flestes vedkommende ikke mangle plads.

Haven er velbeplantet og fint opvokset med blandt andet to store terrasser og bede, som er afgrænset med belægningssten, hvor rhododendron og hortensiaerne blomstrer på skift. Der er isoleret garage og fine parkeringsforhold.

Ejendommen er opvarmet med fjernvarme, og har endvidere fået installeret en varmepumpe i 2019. Velkommen til Strucksalle 67, 6270 Tønder.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.