Kirkegade 15, 6261 Bredebro

Beskrivelse

Centralt beliggende ejendom i Bredebro udbydes nu hos Advokatfirmaet. Med et stort boligareal og en skøn udsigt, fås her en bolig som er lidt ud over det sædvanlige.

Med hele 187 m2 i stueplan er her en bolig til den pladskrævende familie, som gerne vil have muligheden for lidt af hvert. Vigtigt at fremhæve er, at der yderligere kommer tagetage på 135 m2 til opbevaring, og anden praktisk anvendelse. Med udhus på 80 m2 har man også god plads til havemøbler, havetraktor, værkstedsplads, hobbyrum og meget mere.

Huset er et længehus med rytmisk og rolig gadefacade, og der er masser af sjæl og charme i den nationalistiske røde farve, pyntet af de hvide sprossevinduer. Udendørs er der god terrasse med flot have, og udsigt mod kirkegård og kig ud over markerne. Det er tilmed også et hus med en historie at fortælle, da det er et af de ældste huse i Bredebro opført i 1778, ombygget i 1985, og tidligere har været landbrug, samt senere fundet anvendelse som købmandsbutik.

Stueplan er indrettet rigtig godt med et stort værksted og disponibelt rum, og med et boligareal udgjort af tre værelser, entré, fordelingsgang, bryggers, to badeværelser, et godt køkken med spiseplads og viktualierum, samt stor stue og spisestue.

Hele ejendommen summer af liv, og der sker også rigtig meget i Bredebro, der er fornyeligt i 2017 blev afholdt rejsegilde i nabolaget, da den eksisterende Spar butik opførte et helt nyt supermarked. Der er god vind i sejlene i Bredebro, og byen har en helt masse at tilbyde. Skole, daginstitutioner, lokalliv, sport og fritid, og meget mere.

Velkommen til Kirkegade 15, 6261 Bredebro.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.