Slotsgaden 23, Møgeltønder, 6270 Tønder

NEDSAT KR. 500.000 - Super godt tilbud!
Med en nærmest eventyrlig beliggenhed, og udsigt til grønt område ligger denne flotte og charmerende ejendom med et stort boligareal. Den brede allé af fredede lindetræer og den brostensbelagte hovedgade byder en velkommen til denne fantastiske ejendom, som er fuldstændig unik.

Nu har Advokatfirmaet fornøjelsen af, at udbyde denne sjældent udbudte ejendom, på en af de mest historiske gader i hele Danmark.

Opført i 1761 og med hele 256 m2 boligareal, er her en ejendom som er noget ud over det sædvanlige. Udadtil fremstår ejendommen med massiv rød teglvæg, hvide vinduer og rødt tegltag. Opvarmning via naturgas og stueplan fremgår i pæn stand.

Ejendommen er indrettet med stueplan og førstesal, på henholdsvis 180 m2 i stuen og 76 m2 på førstesal. Stueplan er indrettet med stort bryggers fire stue, to værelser, en hall, et køkken og et badeværelse. Førstesalen er med repos, og inddelt i værelser som dog trænger til renovering.

Grunden er hele 1.198 m2, og med en nydelig sydvendt have, som er flot lagt ud i græs, og store træer. Her får du altså masser af mulighed for at nyde solen i mange timer, på den hyggelig anlagte terrasse, som støder helt op til ejendommen.

Når man kører mod ejendommen hen af Slotsgaden, mødes man med en fantastisk idyllisk stemning, lige fra det øjeblik man kører ind på den brostensbelagte gade. Første øjekast falder på den gamle portnerbolig, og herefter kommer Schackenborg slot i alt sin pragt. Hele vejen ned af gaden er der en historisk stemning, og livet blomstrer stadig, som det gjorde for flere hundrede år siden.

Velkommen til Slotsgaden 23, Møgeltønder, 6270 Tønder.
Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.