Vinklen 12, 6270 Tønder

Rummelig vinkelvilla i hyggelig lille lomme med dejlig sydvestvendt have.

På denne roligt beliggende grund i udkanten af Tønder ligger denne dejlige villa, der nu kan blive jeres. Her får I en familievenlig bolig med tre gode værelser og hyggelige opholdsrum - dertil kommer en god have på den sydvestvendte side, der er som skabt til børnenes leg.

Villaen står flot og indflytningsklar. Indenfor venter 153 veldisponerede kvadratmeter uden det store spildplads, hertil kommer yderligere 19 m2 udstue med direkte adgang til den 34 m2 store garage.

I den store stue er der et flotte gulve og et godt lysindfald fra de store vinduespartier. HTH køkkenet blev renoveret i 2010 ifølge sælger, og her får familiens kok gode udfoldelsesmuligheder. Boligen har tre soveværelser, og der er god mulighed for indretning af et fjerde værelser. Hertill kommer et fint flisebadeværelse med både bruser, samt et praktisk bryggers med vaskesøjle og gæstetoilet.

Udenfor får I en solrig terrasse, som er i forlængelse med udstuen, med lægmur mod naboen har man gode og rolige omgivelser. Indkørslen er endvidere af fast belægning. Ud af de i alt 1448 m2 grundareal, er der to matrikler som hører med til ejedommen. Den ene er matrikel nr. 3368 på 580 m2 hvor huset ligger, den anden er en vejen, hvor der er tinglyst en ret til matrikel nr. 1853 på i alt 868 m2.

Huset ligger på en lukket villavej med nem udkørsel til Nordre Landevej, og man nemt kan komme rundt i hele byen, hvad enten det hedder en tur på miljøpladsen med haveaffald, eller ind i midtbyen til indkøbsmulighederne. Der er desuden både daginstitutioner, skole og gymnasium i byen, som er i cykle afstand via Leosalle.

Velkommen til Vinklen 12, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.