Østergade 26, 6270 Tønder

Beskrivelse

Investeringsejendom - Fuldt udlejet

Denne flotte ejendom fra 1984 har status som beboelses- og forretningsejendom. Med både butik på 212 m2 og en lejlighed på 130 m2 byder denne ejendom på et væld af muligheder, med store synlige udstillingspartier mod tre verdenshjørner.

Ejendommen kan købes som en investeringsejendom, hvor stueetagen udlejes som butik, mens førstesalen udlejes separat som privatbolig - eller begge etager kan udlejes i ét samlet lejemål. Ønsker du at drive erhverv og selv bo ovenover, er lokalerne ligeledes ideelle.

Ejendommens stueetage er indrettet som et stort udstillingslokale, med tilstødende toilet. Etagen har store vinduespartier mod tre verdenshjørner, der både giver stor synlighed og trækker masser af lys ind i lokalet. En fin detalje er placeringen ud til den store parkeringsplads mellem Østergade og Nørregade, der er det naturlige sted at parkere bilen, når man besøger gågaden - og spadsereturen hen til gågaden går lige forbi denne ejendoms udstillingsvinduer.

Lejligheden byder på soveværelse, køkken, bryggers, badeværelse, et lille kontor samt en stor vinkelstue. Heroppe kan der sagtens indrettes frokoststue og andre personalefaciliteter, men du kan også vælge at bruge etagen som privatbolig.

På den vestvendte altan kan solen nydes det meste af dagen, med udsigt til Tønder Kristkirkes smukke spir. Samtidig har du glæde af en hyggelig gårdhave samt en garage med plads til både bil, cykler og haveredskaber. Med placeringen centralt i Tønder er ejendommen en naturlig del af byens blomstrende handelsliv. Samtidig bor du tæt på skole, indkøb og de rekreative arealer ved Vidå.

Dette er med andre ord en meget præsentabel ejendom opført i gode materialer med tegltag, fuldmurede gavle med gesimser og et indgangspart udført i kobber.

Velkommen til Østergade 26, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.