Kongevej 39, 6270 Tønder

Denne enestående villa i Tønder byder på imponerende 243 boligkvadratmeter. Boligen har masser af spændende detaljer, og I kan blandt andet se frem til tre værelser, en stor og lys dobbeltstue samt en rummelig gildesal. Dertil kommer en altan med udsigt og en frodig have, som ligger sydvest vendt.

Villaen ligger naturskønt på hjørnet af Kongevej og Slotsbanken, der er en hyggelig have, som er godt beplantet med både bede og træer, som giver en rolig og skøn atmosfære, samtidig befinder I jer meget centralt i Tønder. Dertil er der en kort spadseretur til daginstitution, skole og supermarked såvel som til Tønder Station.

Villaen fanger øjet med sin unikke facade, hvor den hvidpudsede gavls grønne træskodder og bindingsværkslignende udsmykning præger facaden. Husets etager er højt placeret, hvorfor underetagen opleves som stueplan. Det betyder desuden, at stueetagen såvel som førstesalen har en fin udsigt.

Indenfor fremstår boligen velholdt, og der er interessante detaljer såsom blottede bjælker og blyindfattede vinduer flere steder.

I stueplan finder I dobbeltstuen, som har lysindfald fra flere verdenshjørner. Der er rigelig med plads til sofaer, bogreoler og hyggelige læsekroge, og dertil er der adgang til både en spisestue og en solbeskinnet udestue. Udover en rummelig entré og et gæstetoilet huser stueplan også et velindrettet køkken.

Førstesalen rummer et lyst flisebadeværelse med badekar samt de tre værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse. Herfra inviterer skydedøre jer ud på den vestvendte altan med udsigt til den frodige have. Underetagen er indrettet med et badeværelse, et bryggers og et disponibelt rum samt en stor gildesal, som kan huse mange gæster.

Velkommen til Kongevej 39, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.